• Contacteer ons nu: +32 497 466 800

Diensten

Netwerkinfrastructuur

Een performante en solide netwerkinfrastructuur is belangrijk voor je organisatie. Ervaring wijst uit dat investeren in de juiste IT-infrastructuur loont. Een stabiel en goed functionerend netwerk heeft namelijk invloed op alle communicatie, toepassingen en business processen.

Cloud computing

De cloud, een kans of een hype? Steeds meer organisaties kiezen voor de kracht van de cloud. Cloud-diensten leveren namelijk meer flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing. Tevens is het beheer van je IT-omgeving veel eenvoudiger. Net-connect zoekt met je uit op welke manier Cloud Computing je organisatie efficiƫnter en productiever kan maken.

Cloudopslag en back-up

Bewaar je data veilig in de cloud: verlies geen gegevens meer dankzij automatische back-ups van je computer of server over het internet.

Webhosting

Gebruiksvriendelijke hostingpakketten voor je persoonlijke homepage of complexe bedrijfswebsite, domeinnaam registratie en uw kantoor in de cloud met Office365...

PC Aid - Support

Vragen omtrent je pc/smart device of een specifiek probleem? Of eerder advies of uitleg nodig? We streven voor jou graag naar een efficiƫnte en budgetvriendelijke oplossing om je pc/smart device opnieuw optimaal te laten functioneren.

Webshop

Als Ubiquiti reseller kan je bij ons terecht voor alle producten uit de Unifi reeks (Access Points, routers en switches).