• Contacteer ons nu: +32 497 466 800

Netwerkinfrastructuur

Netwerkinfrastructuur

Een performante en solide netwerkinfrastructuur is belangrijk voor je organisatie. Ervaring wijst uit dat investeren in de juiste IT-infrastructuur loont. Een stabiel en goed functionerend netwerk heeft namelijk invloed op alle communicatie, toepassingen en business processen. Via een uitgebreide analyse en risico-inventarisatie maakt net-connect het mogelijk om de netwerkinfrastructuur te ontwerpen en te implementeren.

Draadloze netwerken

Mobiele communicatie is de nieuwe norm waardoor de afgelopen jaren het gebruik van mobiele apparaten op de werkvloer fors is toegenomen. Steeds meer bedrijven willen altijd en overal een draadloze verbinding hebben die snel, stabiel en betrouwbaar is.
Net-connect maakt gebruik van Ubiquiti Unifi, een revolutionair enterprise wifi systeem dat onbeperkt schaalbaar is en zeer goede prestaties levert.

Mobiel werken

Als bedrijf je gegevens en applicaties beschikbaar maken op elk apparaat en eender wanneer lijkt vanzelfsprekend. Maar ook hier zijn veiligheid en gebruiksvriendelijkheid succesfactoren voor een efficiƫnte werking. Net-connect biedt advies en ondersteunt je bij het in kaart brengen van vernieuwende oplossingen.