• Contacteer ons nu: +32 497 466 800

net-connect

Over net-connect

Net-connect maakt je bedrijf wendbaar door IT!

Met een veelzijdig dienstenpakket biedt net-connect antwoord op uiteenlopende IT-vraagstukken. Van advies en ontwerp tot implementatie en beheer. We streven steeds naar een oplossing op maat van het unieke karakter van je bedrijf en zetten in op een doordachte en kostenbesparende IT-strategie. Net-connect helpt je om IT te vertalen naar een echte tastbare en effici├źnte meerwaarde voor je organisatie. Je kan rekenen op waardevolle expertise en persoonlijke aanpak.

Netwerkinfrastructuur op maat

Meer dan ooit heeft je bedrijf nood aan een stabiele, veilige en performante IT-omgeving. Je wil als bedrijf volledig mee op de kar van digitalisering. Maar hoe vind je je weg in de digitale wereld en welke technologische oplossing past ├ęcht bij de noden van je bedrijf?
Wie kan je hierbij helpen? Je wil je als KMO natuurlijk op je kernactiviteiten kunnen blijven richten.
Net-connect staat je met expertise in systeem- en netwerkbeheer graag bij met onafhankelijk en ongebonden advies omtrent je informaticabeheer. We streven ernaar dat je organisatie het maximaal voordeel kan halen uit je huidige en toekomstige IT-investeringen. We beheren je IT-infrastructuur op locatie en/of op afstand!

NET-CONNECT is een onderdeel van PC AID www.pcaid.be

Zaakvoerder

Geert Van Weyenberg

KBO: 0646.991.879
BTW: BE0646991879
IBAN: BE18 1430 9527 9565
BIC: GEBABEBB