• Contacteer ons nu: +32 497 466 800

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden webshop NET-CONNECT

1. De webshop www.NET-CONNECT.be is eigendom van Geert Van Weyenberg – Lindestraat 5 – 9290 Overmere – België
BTW: BE0646991879, hierna genoemd ‘de ondernemer’.

2. Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen de consument en ondernemer. Door een bestelling te plaatsen verklaart de consument zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

3. Overeenkomst tussen de consument en ondernemer
De overeenkomst komt maar tot stand nadat de betaling door de consument is uitgevoerd via de door hem gekozen betalingswijze (zie artikel 5) en nadat de betaling geregistreerd is op onze
rekening.
Indien ondernemer om een bepaalde reden een levering van een bestelling niet kan uitvoeren, zal ondernemer dit zo snel mogelijk laten weten aan de consument, die op geen enkele manier
aanspraak kan maken op een schadevergoeding. De consument kan dan wel kiezen om voor hetzelfde bedrag andere producten te laten leveren of indien gewenst wordt het gestorte bedrag terug
overgemaakt aan de consument door ondernemer.

4. Producten en prijzen
De merkproducten die verkocht worden via de ondernemer zijn allemaal originele producten.
De prijzen en aanbiedingen zijn enkel geldig op de dag dat ze aangeboden worden via de ondernemer en zolang de voorraad strekt.
Indien een product niet meer voorradig zal de ondernemer de consument hiervan op de hoogte brengen binnen de 3 werkdagen.
Indien een product niet meer voorradig is bij onze hoofdleverancier zal de consument de keuze krijgen om zijn aankoop te annuleren of om een ander product (van dezelfde prijs) te laten
naleveren. Bij annulatie zal de ondernemer het verschuldigd bedrag terug overmaken aan de consument.
De aangegeven prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Aan foutieve prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle afbeeldingen zijn louter illustratief bedoeld. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

5. Betaling en betaalwijze
De consument verbindt er zich toe om het bedrag dat vermeldt staat op de bestelbon over te maken op onze rekening via één van de betalingsmogelijkheden voorzien op onze webshop.
Betalingen via Bancontact, Belfius Direct Net, KBC/CBC betaalknop gebeuren via beveiligde methodes. De ondernemer kan echter nooit aansprakelijk gesteld worden bij misbruiken.
Betalingen via overschrijving dienen te gebeuren op rekening IBAN: BE18 1430 9527 9565 BIC: GEBABEBB, op naam van Geert Van Weyenberg.
Betaling bij afhaling na afspraak: de consument zal de goederen cash betalen bij afhaling: Lindestraat 5, 9290 Overmere, België.

6. Levering , leveringstermijnen en verzendkosten
Onze producten worden geleverd B-Post of DPD
Voor alle bestellingen vanuit Europa wordt een vast tarief aangerekend van 10 euro per levering.
De consument zal de ondernemer binnen de 48u op de hoogte brengen bij beschadiging en eventuele niet ontvangst van de goederen.
Levering worden gedaan op het leveringsadres dat de consument opgeeft in zijn bestelling. Producten worden ook enkel geleverd in de landen die vermeld staan in ons overzicht van de verzendkosten.
De ondernemer voorziet een leveringstermijn, wanneer de artikelen voorradig zijn, van 2 werkdagen na het ontvangen van de betaling op onze rekening voor alle bestelling in België en 3 à 4 werkdagen voor andere landen. In geen enkel geval heeft de consument recht op een schadevergoeding voor het overschrijden van de leveringstermijn.

7. Terugneming en terugbetaling
Indien de consument wenst af te zien van de aankoop na levering, dient hij de ondernemer daarvan schriftelijk op de hoogte te brengen via mail, [email protected] binnen de 5 dagen na aankoop.
Het product dient dan terug gezonden te worden naar , Net-Connect, Lindestraat 5, 9290 Overmere, België. De producten dienen nog steeds verpakt te zijn in hun originele verpakking (zowel karton als plastiek).
De verzendkosten voor terugzending van producten van consument naar de ondernemer zijn steeds voor rekening van de consument.
Bij ontvangst van de teruggezonden producten zal de originele verpakking gecontroleerd worden en indien er geen beschadigingen zijn, zal het verschuldigd bedrag terug overgemaakt worden aan de consument via dezelfde rekening waarmee de betaling gebeurde bij de bestelling.
Bij beschadiging van de verpakking zal de consument op de hoogte gebracht worden via mail door de ondernemer. De consument kan dan geen beroep doen op terugbetaling van de producten. De producten zullen dan gedurende 14 dagen ter beschikking blijven van de consument bij de ondernemer of op vraag van de consument terug overgemaakt worden naar het leveringsadres mits het eerst opnieuw betalen van de verzendkosten door de consument aan de ondernemer.

8. Gegevens van de consument
Door gebruik te maken van de webshop stemt de consument in met het verzamelen en het gebruik van bepaalde persoonlijke gegevens maar dan enkel in het kader van consumentenbeheer. Deze gegevens worden opgenomen in de databank consumenten Net-Connect.be.
De consument heeft steeds het recht om deze persoonlijke gegevens te laten verwijderen uit het consumentenbestand van Net-Connect.be. Hij dient daarvoor een aanvraag te versturen via mail.

9. Geschillen
Deze overeenkomst wordt beheerst door en zal worden geïnterpreteerd overeenkomstig het Belgisch recht. Geschillen zullen gebracht worden voor de bevoegde rechtbanken te Gent, België.